Kjøp NY Bürstner bobil - få med utstyr til 25.000 kr

Kontakt Bodø Caravan

Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Knut-OEivind.jpg
Knut Øivind Andersen
Selger 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Chat via Facebook

Bobilsalget øker i Nordland:

Her er vinnerne

2017 har vært en fest for den norske caravanbransjen. Ved utgangen av november var det registrert 3.554 nye bobiler i Norge, og i Nordland har salget av nye bobiler økt med hele 25,2%. På salgstoppen i fylket troner to anerkjente, tyske merker.

I Nordland fylke troner den tyske produsenten Bürstner øverst på salgsstatistikken, med 50 registrerte bobiler innen utgangen av november. Bürstner har så langt opplevd en eventyrlig salgsvekst i fylket - på hele 108%, sammenlignet med fjoråret. Like bak ligger tyske Hymer, med 49 registrerte bobiler og en salgsøkning på 25,6%. 

Hjalmar Fredriksen, salgssjef hos Bodø Caravan, forteller at det ligger flere faktorer bak salgssuksessen til de to tyske merkene. – Noe av grunnlaget ligger i det brede modellutvalget til merkene og den kvaliteten produktene står for. Det er ingen tvil i at kundene verdsetter den høye kvaliteten, samt at merkene har et stort utvalg av løsninger og utstyr å velge mellom.
Bodø Caravan er en forhandler i Kroken Caravan Detalj AS - Norges største forhandlernett av bobiler og vogner.

Service, deler og tilbehør
2017 har også vært et godt år for caravanforhandleren i Bodø, hvor salget av nye bobiler har økt med hele 94%. Fredriksen forteller kundene vet å sette pris på den servicen de får hos Bodø Caravan. – Vi har blant annet et topp moderne verksted som utfører alle slags jobber på boenheter. Vi har også mekanikere med mange års erfaring, så her får kunden den hjelpen og servicen de trenger. På dele-siden har vi erfarne folk som skaffer akkurat det kundene trenger, innen rimelig tid fra vårt hovedlager i Åndalsnes. Vi har også en stor utstyrsbutikk med alt av campingutstyr og tilbehør. 

Bürstner er spesielt kjent for godt design, og har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegante løsninger. 
Tilbake i toppen
Bürstner er en av Europas aller største produsenter av campingvogner og bobiler, og har som mål å skape en hjemmekoselig atmosfære i alle sine produkter. Campinggiganten har de siste årene satset knallhardt på det norske markedet, og belønnes nå med en suveren salgsøkning. Så langt i år har det totale bobilsalget til Bürstner økt med hele 43,7%, og merket ligger nå på andreplass på salgsstatistikken i Norge. De norske eventyrerne Cecilie Skog og Alexander Gamme er blant de som kjører Bürstner-bobil.

– Bobiler fra Bürstner preges av moderne design og innovative løsninger. De har stort utvalg i modeller, fra bybobilen City Car til eksklusive Elegance med mye utstyr og komfort. De har også et godt utvalg av biler under 3.500 kg som kan kjøres med vanlig førerkort, forklarer Fredriksen. 
Campinggiganten Hymer er rangert blant de mest innovative og suksessrike bobil- og campingvognprodusentene i Europa.
Norgesfavoritten
Hymer troner fortsatt øverst på salgsstatistikken i Norge, som landets mest solgte bobilmerke for tredje år på rad. Hymer er blant annet skistjernen Thomas Alsgaards store favoritt. Det tyske kvalitetsmerket tilbyr bobiler i fire ulike klasser, med et bredt utvalg av modeller og planløsninger. Produktsortimentet spenner seg fra rimelige bybobiler til større luksusmodeller, slik at alle vil finne en Hymer-bobil som dekker sine behov og ønsker.

– Hos Hymer kan man trekke frem modellutvalget, de kreative planløsningene, den solide og unike komforten og høy annenhåndsverdi som viktige salgsargumenter. Modellene byr på mange kloke løsninger, og Hymer-bobiler er også svært stillegående under kjøring, sier salgssjefen i Bodø. 
Bodø Caravan holder til i flotte lokaler på Tverlandet, med egen utstillingshall, utstyrsbutikk og verksted.
Positiv utvikling
– For det kommende året ønsker vi å fortsette den positive utviklingen av våre merker. Vi kommer også til å fortsette å jobbe målrettet med kvalitet innen service og ettermarked, som selvfølgelig er svært viktig for kundene våre. Vi har et nymoderne verksted med stor kompetanse, og alle som kjøper bobil eller vogn hos oss skal alltid føle seg trygge på at de får den hjelpen de trenger, avslutter Fredriksen
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler