Kjøp NY Bürstner bobil - få med utstyr til 25.000 kr

Kontakt Bodø Caravan

Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Knut-OEivind.jpg
Knut Øivind Andersen
Selger 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Chat via Facebook

Stor sommerkampanje:

Kjøp Bürstner bobil - få med ekstrautstyr til 25.000 kr

Campingsesongen er i gang, og i juni har vi sommerkampanje på leveringsklare bobiler fra Bürstner. Kjøper du en Bürstner bobil nå - får du med ekstrautstyr til en verdi av 25.000 kroner. I tillegg slår vi til med -20% på alle luftfylte fortelt i hele juni - velkommen innom!

Dette gir deg muligheten til å reise fra opplevelse til opplevelse, fra utsikt til utsikt og fra aktivitet til aktivitet. Og en ting er sikkert, uansett hva slags campingferie du foretrekker, så gjør smart og riktig utstyr turen enda bedre.

Som en produsent med lang fartstid har Bürstner den beste forutsetning og kunnskap for å gjøre din ferie til en uforglemmelig opplevelse. Bürstner tilbyr et bredt og spennende modellprogram, med en bobil for enhver smak. I 2016 feiret den verdenskjente campinggiganten Bürstner 30 år med bobil. Bürstner er den nest mest solgte bobilen i 2017.


Ved kjøp av ny bobil får du med valgfritt utstyr og tilbehør fra Max Fritid til en verdi av 25.000,-. Du kan velge alt mellom fra telt, campingmøbler, markiser, stativ, grill, radio, tv, tilbehør og mye mer. I nettbutikk finner du fult sortiment av alt av utstyr til camping, bobil og campingvogn.

Kroken Caravan Detalj AS avd. Bodø har over 25 år i bransjen, med en klar satsning på caravan siden 1993. Avdelingen i Bodø har vokst til å bli en betydelig aktør, med en omsetning i overkant av kr. 101 millioner i 2017, og er i dag 11 ansatte

20% rabatt på de populære luftteltene

Ønsker du mer plass å boltre deg på, er et fortelt til campingvogna eller bobilen det beste tilbehøret du kan få. Med en luftfylt variant er teltet satt opp på kun få minutter! Luftfylte telt finnes i en rekke størrelser og varianter - du finner garantert et telt som passer din bobil eller vogn og ditt behov. Les mer om årets teltnyheter her.

I hele juni gir vi våre kunder 20% rabatt på absolutt alle luftfylte telt til bobil og vogn. I vår Max Fritid utstyrsbutikk finner du et stort utvalg av varianter i ulike størrelser, prisklasser og farger.
Se hele utvalget av oppblåsbare telt her og finn din favoritt.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler