Kjøp NY Bürstner bobil - få med utstyr til 25.000 kr

Kontakt Bodø Caravan

Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Knut-OEivind.jpg
Knut Øivind Andersen
Selger 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Chat via Facebook

Det ultimate bobiltilbehøret:

20% rabatt på alle oppblåsbare fortelt

Er du klar for årets campingferie? Gå sesongen i møte med et nytt oppblåsbart fortelt! De funksjonelle teltene gir deg et langt større boareal, og ut juni får du hele 20% rabatt på alle luftfylte fortelt hos Bodø Caravan. Velkommen innom!

Ønsker du mer plass å boltre deg på, er et fortelt til campingvogna eller bobilen det beste tilbehøret du kan få. Med en luftfylt variant er teltet satt opp på kun få minutter! I hele juni gir vi våre kunder 20% rabatt på absolutt alle luftfylte telt til bobil og vogn. I vår Max Fritid utstyrsbutikk finner du et stort utvalg av varianter i ulike størrelser, prisklasser og farger.

Nyhet: Kampa Motor Rally Air Pro Drive-Away, et fortelt til bobil som passer plassen mens du er ute på utflukt. 
Forteltet som passer plassen
Stadig flere nordmenn investerer i fortelt til bobilen for ekstra boltreplass, men hver gang man skal på kjøretur, enten på butikken eller på utflukt, må teltet pakkes ned og deretter settes opp igjen. Kampa har nå lansert en løsning på problemet. - Kampa var først ute i bransjen med «drive-away-telt» til bobil, og nå er bestselgeren Motor Rally Air Pro også tilgjengelig som et Drive-Away telt. Dette betyr at forteltet kan stå igjen på campingplassen mens du er ute på handletur, eller er ute for å utforske nærområdet, forteller Martin Solheim, forretningsutvikler hos Max Fritid. Det praktiske forteltet har en spesiell bakvegg, som enkelt kan lukkes når du kjører av gårde med bobilen. Når du kommer tilbake står forteltet der og det er bare å "koble" seg på igjen.
Kampa fører et bredt utvalg av tilbehør til sine telt, blant annet praktiske tepper som puster.
Enkel montering
En stor overgangstunel fra teltet festes til bobilen, enten ved å kaste de medfølgende båndstroppene over kjøretøyet, eller ved å bruke et Drive-Away Kit som kobles til markiseskinnen eller forteltskinnen på bobilen. Teltet monteres på få minutter og pumpes enkelt opp gjennom et oppblåsingspunkt ved hjelp av den manuelle pumpen som følger med. Eventuelt kan man også kjøpe en elektrisk pumpe, for å gjøre jobben enda lettere.
Motor Rally Air Pro Drive-Away passer de fleste bobiler og monteres på kun få minutter. 
En praktisk ferie
Kampas serie med Drive-Away fortelt tilbyr det beste for en praktisk ferie. Alle teltene er raske og enkle å montere, og kan stå igjen på campingplassen mens du er ute og utforsker lokalområdet med din bobil. Teltene passer for kjøretøy med monteringshøyde mellom 180 og 300 cm.
En av Kampas andre store nyheter for 2018-sesongen er det romslige vognteltet Rally Air Pro Grande.
Mer dybde, mer plass
En av Kampas andre store nyheter i år er Rally Air Pro Grande til campingvogn. Et helt nytt, oppblåsbart fortelt med en dybde på hele 3 meter og bredde på 3,90 meter. Teltet har rett front og Dual Pitch Roof Systemet gir en full ståhøyde i fronten av forteltet, slik at du kan bruke hele gulvflaten. Grande gir imponerende 11,7 kvadratmeter med brukbar plass. Teltet har også alle de samme fordelene som Kampas andre Rally AIR-modeller, som har gjort dem til Europas mest populære oppblåsbare fortelt.
Til det nye teltet Air Pro Grande kan man også kjøpe et eget anneks eller en oppblåsbar vinterhage.
Egen vinterhage
Det romslige, oppblåsbare Rally Air Pro Grande forteltet er enkelt å montere og kan utvides med et av Kampas oppblåsbare annekser eller den nye oppblåsbare vinterhagen (Anneks Conservatory), som kan festes i begge sider av forteltet. Vognteltet leveres også med Downdraught-pumpe med stort volum.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler